Zadnje iskanjeIzbriši vse
Ni rezultatov za iskalni izraz!
Mono slušalke
Izbira filtra

Tehnične specifikacije

Mono slušalke

Skupaj izdelkov: 22
300226

CellularLine BT MONO slušalka CARFLAT + nosilec / polnilec

BTCARFLATK mono Bluetooth slušalka s priloženim avto nosilcem in polnilcem za namestitev v režo zračnika ali preko lepila. ON-EAR slušalka, ki se namesti na uho brez vstavljanja v uho in zagotavlja maksimalno udobje ter dolgotrajno stabilnost. Teh ...
44.99 €
300227

CellularLine BT MONO slušalka CLIP PRO, črna

CLIP PRO je mono Bluetooth® slušalka s polnilno bazo in sponko za pritrditev na oblačila. Značilnost teh slušalk je, da so kljub polnilni bazi brezžične. Kapsulo je mogoče obrniti tako, da jo lahko uporabljate z desnim ali levim ušesom.
49.99 €
300017

CellularLine BT MONO slušalka MASTER, črna

MASTER je mono slušalka Bluetooth® s preprosto in lahko zasnovo. S prevleko iz umetnega usnja in kovinskim dizajnom je to popolna rešitev za vse, ki iščejo udobje, ne da bi žrtvovali stil in eleganco. Vgrajeni mikrofon z večnamenskim gumbom za spre ...
44.99 €
300228

CellularLine BT MONO slušalka SCORE, črna

SCORE je mono slušalka Bluetooth®, popolna, če iščete stabilnost in udobje, zahvaljujoč izjemno lahki zasnovi in snemljivi ušesni kljukici. Tehnologija MULTIPOINT vam omogoča povezavo 2 naprav hkrati, medtem ko vgrajeni mikrofon z večfunkcijskim gum ...
24.99 €
300229

CellularLine BT MONO slušalka SLEEK, črna

SLEEK MONO je ergonomska in udobna Bluetooth slušalka kompaktne in lahke zasnove. Baterija omogoča več kot 5 ur delovanja. Opremljena je z glasovnim pomočnikom za upravljanje klicev in glasbe neposredo z vašim glasom.
34.99 €
300144

CellularLine BT mono slušalka VOX, črna

CellularLine BTVOXK je brezžična mono slušalka. Čas pogovora in predvajanja: 4 ure Čas polnjenja: 2 uri
22.99 €
300133

CellularLine BT mono ušesna slušalka POWERCAPSULE, črna

BTPOWERCAPSULEK je praktična, priročna mono Bluetooth slušalka, ki je kot nalašč za klice, medtem ko opravljate ostale dnevne opravke. Ohišje polnilnika omogoča polnjenje slušalk do 7-krat, kar zagotavlja skupni čas predvajanja 28 ur.
29.99 €
300150

CellularLine BT ušesna mono slušalka, POWERMINI, bela

BTPOWERMINIW je Pomwer Mini mono slušalka, z minimalnim dizajnom, zato je popolna za udobje in vsestranskostf, ne da bi pri tem morali žrtvovati slog. Elegantna polnilna torbica zagotavlja do 50 ur delovanja baterije. V Beli barvi.
39.99 €
300151

CellularLine BT ušesna mono slušalka, POWERMINI, črna

BTPOWERMINIK je Pomwer Mini mono slušalka, z minimalnim dizajnom, zato je popolna za udobje in vsestranskostf, ne da bi pri tem morali žrtvovati slog. Elegantna polnilna torbica zagotavlja do 50 ur delovanja baterije. V črni barvi.
39.99 €
300153

CellularLine BT ušesna slušalka MONO CARCAPSULE, črna

CellularLine BTCARCAPSULEK je praktična, priročna mono Bluetooth slušalka, ki je kot nalašč za klice, kadar ste na poti, saj lahko slušalko polnite kar v avtomobilu. Polnila osnova vsebuje tudi USB vhod, preko katerega lahko polnite svoj pametni tele ...
29.99 €
350110

CellularLine mono slušalka CLASSIC, črna

AUCLASSICMONOK je klasična mono ušesna slušalka z mikrofonom in tipko za sprejemanje klicev. Slušalke so primerne za telefonske klice.
10.99 €
350107

CellularLine mono slušalka INEAR, črna

AUINEARMONOK je mono žična slušalka v črni barvi z mikrofonom in tipko za sprejemanje klicev.
9.99 €
2 pages22 records
Mathema d.o.o. VSC Pro+ Internet Shop   Otvorite Web Shop