Zadnje iskanjeIzbriši vse
Ni rezultatov za iskalni izraz!
Torbice
Izbira filtra

Tehnične specifikacije

Torbice

Skupaj izdelkov: 5
300075

CellularLine BT športne slušalke GRASSHOPPER, torbica in lučka

CellularLine BTGRASSHOPPEROUTK je komplet Bluetooth slušalk, športne torbice in LED lučko. Slušalke so opremljene s nastavljivim in stabilnim ušesnim lokom, mikrofonom in tipkami za glasnost. Športna torbica je narejena iz mehke mikrofibre za mobilne ...
39.95 €
350035

CellularLine nadlahtna torbica, 5,5", mikrofiber črna

CellularLine ARMBANDFIT55K torbica za tek iz mehkega materiala mikrofibra za vse, ki ne morejo brez telefona ali glasbe med rekreacijo. Primerna za mobilne telefone velikosti do 5,5". V črni barvi.
19.99 €
350146

CellularLine športna torbica za okoli pasu roza

CellularLine WAISTBANDP je torbica za okrog pasu iz tankega, raztegljivega materiala. Vsebuje dva žepa in odprtino za slušalke. V črni barvi z odsevnimi detajli.
16.99 €
350023

CellularLine športna torbica za okoli pasu, črna

CellularLine WAISTBANDK je torbica za okrog pasu iz tankega, raztegljivega materiala. Vsebuje dva žepa in odprtino za slušalke. V črni barvi z odsevnimi detajli.
16.99 €
350047

CellularLine športna torbica za okoli pasu, modra

CellularLine WAISTBANDVIEWB torbica za okrog pasu iz tankega, raztegljivega materiala. Spredaj prozorna, kar omogoča uporabo telefona v zaprti torbici. Vsebuje dva žepa in odprtino za slušalke. V modri barvi z odsevnimi detajli.
19.99 €
Mathema d.o.o. VSC Pro+ Web Shop   Izrada Web trgovina